Går mot strömmen

Som ägare i Fingerprint Cards, Precise Biometrics och Sensys Traffic står mig sig väl även en dag som idag, när börsklimatet är något svalare. OMXSPI har just nu en utveckling på -0,20% idag, och min depå är omkring 1% upp. Tidigare har jag sagt att man kan behöva mixa de säkra innehaven som följer index ganska väl med något lite mer ”risky”. Framförallt Sensys Traffic tror jag har mycket att ge. För fingeravtrycksbolagen har jag hoppat på tåget lite för sent för att bli en av de ”riktiga” vinnarna. Förmodligen kan jag få en fin utveckling ändå med lite tur, men jag erkänner det. Jag var lite för försiktig. Däremot med Sensys har jag köpt i rätt tid, så hoppas därför på den under hösten.

Följ min depå på Shareville!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s