Har jag tagit mig vatten över huvudet?

Goddag bloggen!

När jag tänker på investeringar och risker tänker jag i lite olika banor. Som de flesta av er känner till så vill jag vara miljonär om 2 år (har idag cirka 800k). Kanske tar jag för stora risker för att jag är så pass målinriktad. Samtidigt tänker jag att jag inte har någon tidshorisont på mitt sparande, och förr eller senare går aktierna upp. Detta gäller självklart inte alla, men generellt sett så går de flesta någotsånär trygga bolag i de banorna.

Mina tankar är nu att jag kanske ska gå ifrån en 100%-aktier portfölj och istället blanda upp det med lite värdepapper med lägre risk. Typ valutor och fonder.

Kommentera gärna vad ni tycker, samt om ni tycker att jag äger någon väldigt ”osäker” aktie. Se Placeringar.

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s