Kunde inte hålla mig…

Precis som alla andra har jag nu gett mig in bland fingeravtrycksbolagen. Köpte små poster i både Fingerprint Cards AB och Precise Biometrics AB bara för att få vara med. Hexagons VD har gjort större investeringar, och det gav mig lite mod. Samtidigt går jag i tankar om att sänka risken i min portfölj lite. Läste nyligen artiklar på Rikatillsammans.se och fick inspiration om att ha delar av kapitalet investerade i bland annat råvaror för att säkra upp. Som ni kan se under Placeringar är det en 100%-aktier portfölj i dagsläget. Finansiering kommer från Klövern aktier och SEB aktier. Fastighetsbranschen är lite seg, och jag kände att jag också vill vara med på aktieraketerna lite. Hoppas nu på ökad utveckling, och tror att jag drar mig ur så fort de har gett mig lite vinst. Kommentera gärna tips om hur jag kan sänka risken en del.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s