Upp, upp och lite ner

Börsen har verkligen bättrat sig. Min depå gick kraftigt upp i fredags. Denna trend fortsatte i måndags med även då positiva siffror, och slutligen idag gick Stockholmsbörsen lite ner. Trots det gick min depå svagt uppåt. Jag tror att det beror på fonderna. Om börsen går upp en dag så märks det på fonderna först dagen efter. Kan inte någon förklara varför det är så?

Stockwik förvaltning steg med 20% idag. Anledningen var att ett bolag köpte aktier motsvarande 10% i Stockwik. Dustin har gjort bra ifrån sig sedan mitt köp (8% upp i skrivande stund). Ett annat bolag som sticker ut ur mängden just nu är Byggmax (upp 60%).

Just nu är det cirka 11 månader sedan jag startade min senaste portfölj (ISK 2), och idag ligger den på cirka 42% upp sedan start. Jag är jättenöjd med detta, och hoppas att min ekonomi ska fortsätta åt det hållet.

Om någon har förslag på hur jag ska förändra bland mina Placeringar; Kommentera gärna inlägget.

Ha det bra!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s